Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αναθεώρηση υποθήκης υπογείου | πιστωτικό κάρμα

 • από
Young multiracial family sitting on the steps of their new home
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι σωστό από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Στεγαστικά δάνεια υπογείου με μια ματιά

 • Συμβατικά δάνεια: Ναί
 • Δάνεια FHA: Ναί
 • Δάνειο VA: Ναί
 • αναχρηματοδότηση: Ναί
 • Δάνεια Jumbo: Ναί
 • Ρυθμιζόμενα τιμολόγια: Οχι ξεκάθαρο
 • Σταθερές τιμές: Οχι ξεκάθαρο

Ξεκινώντας ως spin-off της εταιρείας μεσιτείας ακινήτων Keller Williams, η Keller Mortgage είναι ένας δανειστής μόνο στο διαδίκτυο και ειδικεύεται σε μια ποικιλία στεγαστικών δανείων. Δανείζει και στις 50 πολιτείες και στην Ουάσιγκτον, DC

πλεονεκτήματα

 • Προσφέρει μια καλή επιλογή τύπων στεγαστικών δανείων
 • Διαδικτυακή διαδικασία προέγκρισης με ανταγωνιστικές προσφορές μέσω του προγράμματος Offer Ready
 • Το πρόγραμμα Lock and Shop σάς επιτρέπει να κλειδώσετε το πρόγραμμά σας για έως και 120 ημέρες

Μειονεκτήματα

 • Τα επιτόκια δανεισμού, οι όροι και οι προμήθειες δεν είναι ξεκάθαρα
 • Η διαδικασία δεν είναι εντελώς διαδικτυακή

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ένα στεγαστικό δάνειο Keller

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν υποβάλετε αίτηση για στεγαστικό δάνειο με το Keller Mortgage.

1. Μια ποικιλία από στεγαστικά δάνεια διαθέσιμα

Το Keller Mortgage προσφέρει μια ποικιλία επιλογών στεγαστικών δανείων, όπως παραδοσιακά δάνεια, δάνεια FHA, δάνεια USDA, δάνεια jumbo και δάνεια VA. Επειδή έχει άδεια και στις 50 πολιτείες και στην Περιφέρεια της Κολούμπια, αυτά τα δάνεια είναι προσβάσιμα σε άτομα σε όλη τη χώρα.

Η Keller Mortgage προσφέρει επίσης επιλογές αναχρηματοδότησης στεγαστικών δανείων, συμπεριλαμβανομένης της αναχρηματοδότησης με μετρητά. Το ελάχιστο για ένα στεγαστικό δάνειο είναι $65.000.

2. Δυνατότητα κλειδώματος μεγάλης χρέωσης

Η Keller προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα Lock and Shop που σας επιτρέπει να κλειδώνετε τους τόκους του στεγαστικού σας δανείου για έως και 120 ημέρες ενώ αγοράζετε το σπίτι των ονείρων σας. Αυτό είναι μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρουν οι περισσότεροι άλλοι δανειστές στεγαστικών δανείων. Οι περισσότεροι δανειστές προσφέρουν παρακράτηση επιτοκίου στεγαστικού δανείου 30 έως 90 ημερών.

Είναι επίσης σημαντικός ανακουφιστικός από το άγχος όταν τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων αυξάνονται. Επιπλέον, η Keller σάς δίνει την επιλογή να επαναφέρετε την τιμή στην τρέχουσα τιμή αγοράς, εάν η τιμή αγοράς είναι χαμηλότερη από την αρχική σας τιμή εντός 60 ημερών από το κλείσιμο.

3. Η διαδικασία αγοράς σπιτιού δεν είναι εντελώς διαδικτυακή

Η αίτηση του Keller ξεκινά διαδικτυακά, αλλά πρέπει να συνεργαστείτε με έναν υπάλληλο στεγαστικών δανείων για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγοράς κατοικίας με το Keller Mortgage. Αυτό μπορεί να είναι καλό για άτομα που απολαμβάνουν μια πιο πρακτική εμπειρία. Αλλά είναι λιγότερο από ιδανικό για άτομα που προτιμούν την ευκολία του καθαρά ψηφιακού δανεισμού.

Μόλις βρείτε το σπίτι των ονείρων σας, συνήθως συνεργάζεστε με έναν κτηματομεσίτη για να κάνετε μια προσφορά σε ένα σπίτι.

4. Ανταγωνιστικό πρόγραμμα προέγκρισης

Η Keller Mortgage υπερέχει στη διαδικασία προέγκρισής της. Το πρόγραμμα Offer Ready παρέχει ένα υπογεγραμμένο πιστοποιητικό προέγκρισης που μπορεί να σας βοηθήσει να διαφοροποιηθείτε σε μια ανταγωνιστική αγορά κατοικίας. Αφού έλαβε όλα τα απαιτούμενα οικονομικά έγγραφα, η Keller είπε ότι ένας ανάδοχος θα εξετάσει την ολοκληρωμένη αίτηση εντός περίπου 24 ωρών.

5. Έλλειψη διαφάνειας

Ο ιστότοπος της Keller Mortgage δεν είναι πολύ προσεχής σχετικά με τις ακριβείς λεπτομέρειες των στεγαστικών δανείων. Εάν θέλετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές αναχρηματοδότησης, τους όρους ή τα επιτόκια στεγαστικών δανείων, θα πρέπει να μιλήσετε με έναν μεσίτη.

Ακόμα και τότε, μπορεί να χρειαστεί να παρέχετε προσωπικά στοιχεία, όπως τα στοιχεία επικοινωνίας σας, για να λάβετε τα ζητούμενα στοιχεία.

Σε ποιον είναι κατάλληλη η υποθήκη από την Keller;

Εάν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα σπίτι ή να αναχρηματοδοτήσετε ένα υπάρχον δάνειο τους επόμενους μήνες, το Keller Mortgage μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Η επιλογή προέγκρισης και το κλείδωμα του επιτοκίου στεγαστικού δανείου βοηθούν στον εξορθολογισμό της διαδικασίας και στη μείωση του πιθανού στρες.

Αξίζουν επίσης να ληφθούν υπόψη οι επιλογές χαμηλής προκαταβολής της Keller Mortgage, ειδικά αν αγοράζετε σπίτι για πρώτη φορά.

Τα ποσά προκαταβολής ξεκινούν από 3% για παραδοσιακά δάνεια ή 3,5% για δάνεια FHA. Εάν πληροίτε τα κριτήρια για δάνειο VA ή USDA, μπορεί να δικαιούστε στεγαστικό δάνειο χωρίς να καταβάλλετε καθόλου χρήματα.

Τα δάνεια Jumbo απαιτούν προκαταβολή 20% στις περισσότερες περιπτώσεις, αν και ορισμένα άτομα μπορεί να είναι επιλέξιμα για μειωμένο ποσό.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για υποθήκη υπογείου

Η αίτηση για στεγαστικό δάνειο ή αναχρηματοδότηση μέσω του Keller Mortgage είναι αρκετά εύκολη.

 • Χρειάζεστε ένα πιστωτικό σκορ τουλάχιστον 620 για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για στεγαστικό δάνειο.
 • Κατά τη διαδικασία αίτησης, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε μια σειρά οδηγιών, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας λογαριασμού και της επιλογής του τύπου δανείου που θέλετε.
 • Να είστε προετοιμασμένοι με τα οικονομικά σας έγγραφα, όπως τραπεζικές καταστάσεις, εκκαθαριστικά και πρόσφατες φορολογικές δηλώσεις. Αφού υποβάλετε μια αίτηση, ένας υπάλληλος δανείου θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει τις επιλογές σας.

Δεν είστε σίγουροι αν μια υποθήκη υπογείου είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

Είτε η αίτησή σας απορρίφθηκε είτε θέλετε να απευθυνθείτε σε άλλους δανειστές, να θυμάστε: έχετε περιορισμένο μόνο χρόνο όταν πολλά δύσκολα αιτήματα δανείου υπολογίζονται μόνο ως ένα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχετε περίπου 14 ημέρες, αν και ορισμένα μοντέλα βαθμολόγησης σας δίνουν μερικές ακόμη εβδομάδες.

Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι μερικές επιλογές δανειστή που πρέπει να λάβετε υπόψη.

 • SoFi: Το SoFi μπορεί να αξίζει να εξεταστεί για έναν ιδιοκτήτη σπιτιού, καθώς έχει επίσης μεγαλύτερη παρακράτηση επιτοκίου στεγαστικού δανείου.
 • Καλύτερη υποθήκη: Αυτός ο δανειστής μόνο στο Διαδίκτυο έχει επίσης μια απλοποιημένη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και χωρίς τέλη επεξεργασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *