Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αναθεώρηση HELOC Τράπεζας των ΗΠΑ | πιστωτικό κάρμα

  • από
Dad playing guitar on the couch with kids at home
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι σωστό από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Το HELOC της Τράπεζας των ΗΠΑ είναι μια καλή επιλογή για τους τρέχοντες πελάτες της Τράπεζας των ΗΠΑ, καθώς μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για πολλαπλές εκπτώσεις. Αλλά μπορεί να βρείτε φθηνότερες τιμές αλλού.


Τα HELOC της Τράπεζας των ΗΠΑ με μια ματιά

Σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο: Μεταβλητό, με δυνατότητα μετάβασης σε σταθερό

Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων: Επιταγές, αναλήψεις από ATM, κάρτα Visa, τραπεζικό έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό όψεως των ΗΠΑ, αυτοπροσώπως αναλήψεις από υποκατάστημα τράπεζας των ΗΠΑ

αμοιβή σύστασης: Κανένα

αναλογία δανείου προς αξία: Οχι ξεκάθαρο

ώρα για χρηματοδότηση: Συνήθως τρεις εργάσιμες ημέρες μετά το κλείσιμο
Η US Bank είναι μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Εταιρεία προσφέρει πιστωτικές γραμμές μετοχικού κεφαλαίου ή HELOC για ποσά που κυμαίνονται από 15.000 $ έως 750.000 $ του μετοχικού σας κεφαλαίου (έως 1 εκατομμύριο $ στην Καλιφόρνια).

πλεονεκτήματα

  • Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
  • Δυνατότητα μετατροπής σε σταθερό επιτόκιο
  • Καλό εύρος ποσών δανείου HELOC

Μειονεκτήματα

  • Χρέωση πρόωρου κλεισίματος κατά τους πρώτους 30 μήνες
  • Δεν θα προκριθούν όλοι για τα καλύτερα βραβεία
  • Άλλοι δανειστές μπορεί να προσφέρουν πιο ανταγωνιστικές τιμές

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για μια τράπεζα των ΗΠΑ HELOC

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός HELOC της Τράπεζας των ΗΠΑ.

1. Ευέλικτοι όροι πληρωμής κατά την περίοδο κλήρωσης

Η περίοδος κλήρωσης είναι η περίοδος κατά την οποία πρέπει να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων και η HELOC της Τράπεζας των ΗΠΑ προσφέρει περίοδο κλήρωσης 10 ετών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να επιλέξετε πώς θέλετε να κάνετε τις ελάχιστες μηνιαίες πληρωμές σας – είτε 1% είτε 2% του οφειλόμενου υπολοίπου σας. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πληρώσετε μόνο τόκους.

Μόλις λήξει η περίοδος κλήρωσης, πρέπει να πραγματοποιήσετε πληρωμές κεφαλαίου και τόκων. Το ποσό πληρωμής σας θα υπολογιστεί για να διασφαλιστεί ότι το υπόλοιπο θα εξοφληθεί πλήρως όταν είναι ληξιπρόθεσμο. Εάν πραγματοποιείτε πληρωμές τόκων μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάληψης, οι απαιτούμενες μηνιαίες πληρωμές κατά τη διάρκεια της περιόδου αποπληρωμής ενδέχεται να είναι σημαντικά υψηλότερες.

Η δυνατότητα επιλογής των όρων αποπληρωμής μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας, ειδικά τα πρώτα 10 χρόνια. Ορισμένοι δανειολήπτες θα εκτιμήσουν αυτή την πρόσθετη ευελιξία.

2. Δυνατότητα μετατροπής σε σταθερό επιτόκιο

Ενώ τα περισσότερα HELOC έχουν μεταβλητά επιτόκια και πληρωμές, το HELOC της Τράπεζας των ΗΠΑ προσφέρει τη δυνατότητα να μετατρέψετε το σύνολο ή μέρος του οφειλόμενου υπολοίπου σας σε δάνειο σταθερού επιτοκίου κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάληψης. Μπορείτε να έχετε έως και τρεις επιλογές σταθερού επιτοκίου κάθε φορά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ορίσετε μεταβαλλόμενα επιτόκια.

Εάν επιλέξετε να μην μετατρέψετε ολόκληρο το υπόλοιπο, ό,τι απομένει θα εξακολουθεί να έχει μεταβλητό επιτόκιο και ξεχωριστή πληρωμή.

Η μετάβαση σε σταθερό επιτόκιο μπορεί να προσφέρει κάποια προστασία έναντι πιθανής αύξησης των επιτοκίων και η σταθερή πληρωμή μπορεί να διευκολύνει τον προϋπολογισμό. Αυτό δεν είναι μια επιλογή με όλα τα HELOC, επομένως μπορεί να κάνει μια τράπεζα HELOC των ΗΠΑ ελκυστική για ορισμένους δανειολήπτες.

3. Δεν θα πληρούν όλοι οι προϋποθέσεις για τους χαμηλότερους ναύλους

Το επιτόκιο που διαφημίζεται από την US Bank είναι το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο για τους δικαιούχους δανειολήπτες. Βασίζεται σε αναλογία δανείου προς αξία ή LTV τουλάχιστον 70%, πιστωτικό σκορ FICO τουλάχιστον 730, πιστωτικό όριο 100.000 $ και προσωπικό λογαριασμό όψεως στην US Bank.

Τα άτομα που δεν πληρούν όλες αυτές τις προϋποθέσεις θα μπορούσαν να πληρώσουν ένα σημαντικά υψηλότερο επιτόκιο. Είναι σημαντικό να το έχετε κατά νου όταν συγκρίνετε τα προϊόντα HELOC.

4. Ποινή πρόωρου κλεισίματος και άλλα τέλη

Εάν κλείσετε το US Bank HELOC εντός των πρώτων 30 μηνών, θα οφείλετε προμήθεια πρόωρου κλεισίματος 1% του αρχικού ποσού της γραμμής, έως και 500 $.

Αν και δεν χρειάζεται να πληρώσετε τα έξοδα κλεισίματος, ενδέχεται να ισχύουν έξοδα χρηματοδότησης μεσεγγύησης. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό όψεως πλατίνας στην Τράπεζα των ΗΠΑ, ενδέχεται να χρεωθείτε με ετήσια χρέωση 90 $ μετά το πρώτο έτος.

5. Οι αυτόματες πληρωμές σας φέρνουν χαμηλότερο επιτόκιο

Όταν ρυθμίζετε τις αυτόματες πληρωμές από έναν προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό ταμιευτηρίου των ΗΠΑ, λαμβάνετε επιπλέον έκπτωση 0,50% στο επιτόκιο. Δεν απαιτείται τραπεζικός λογαριασμός όψεως των ΗΠΑ για να είναι κατάλληλος για HELOC.

Είναι δύσκολο να προκριθείτε στα HELOC;

Κάθε δανειστής θέτει τις δικές του απαιτήσεις για να πληροί τις προϋποθέσεις για πιστωτική γραμμή μετοχικού κεφαλαίου κατοικίας. Αυτά περιλαμβάνουν συνήθως ελάχιστες πιστωτικές βαθμολογίες, απαιτήσεις εισοδήματος και ένα ορισμένο ποσό ιδίων κεφαλαίων.

Όσο ισχυρότεροι είναι αυτοί οι αριθμοί, τόσο πιο πιθανό είναι να προκριθείτε.

Σε ποιον είναι καλό το HELOC της Τράπεζας των ΗΠΑ;

Το χαμηλό ελάχιστο ποσό των 15.000 $ και το υψηλό μέγιστο των 750.000 $ της US Bank HELOC στις περισσότερες πολιτείες το καθιστούν μια καλή επιλογή για τους ιδιοκτήτες κατοικιών που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ίδια κεφάλαιά τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HELOC σας για οτιδήποτε, όπως επισκευές σπιτιού, ενοποίηση χρέους, κάλυψη διδάκτρων κολεγίου ή πληρωμή καθημερινών εξόδων. Οι ευέλικτοι όροι πληρωμής και η δυνατότητα μετατροπής σε σταθερό επιτόκιο μπορεί να κάνουν αυτό το HELOC πιο ελκυστικό από τη χρήση πιστωτικής κάρτας, προσωπικού δανείου ή στεγαστικού δανείου για αυτό το είδος εξόδων.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για HELOC Τράπεζας των ΗΠΑ

Η υποβολή αίτησης σε τράπεζα HELOC των ΗΠΑ είναι μια διαδικασία τριών βημάτων. Μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά, αλλά πρέπει να την ολοκληρώσετε αυτοπροσώπως σε φυσικό υποκατάστημα τράπεζας των ΗΠΑ.

Πρέπει να έχετε ελάχιστα πιστωτικά σκορ και να πληροίτε άλλες πολιτικές προγράμματος για να εγκριθείτε. Αυτές οι απαιτήσεις δεν αποκαλύπτονται στον ιστότοπο της Τράπεζας των ΗΠΑ.

Η US Bank δεν παραθέτει συγκεκριμένα έγγραφα που πρέπει να υποβάλετε κατά την υποβολή της αίτησης, αλλά συνήθως χρειάζεστε πράγματα όπως πρόσφατες αποδείξεις πληρωμής, τραπεζικές δηλώσεις, φορολογικές δηλώσεις και τυχόν δικαιολογητικά για άλλα στεγαστικά δάνεια και δάνεια.

Δεν είστε σίγουροι αν η US Bank είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

  • εικόνα: Αυτός ο δανειστής που εστιάζει στο blockchain προσφέρει ένα HELOC σε ανταγωνιστικές τιμές και σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε ολόκληρη τη διαδικασία στο διαδίκτυο.
  • Aven: Αυτή η πιστωτική κάρτα μετοχικού κεφαλαίου προσφέρει επίσης επιστροφή μετρητών στις αγορές σας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Beth Deyo είναι ανεξάρτητη συγγραφέας προσωπικών οικονομικών με πτυχίο στα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα. Είναι επίσης Certified Financial Planner™ με 14 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση περιουσίας. Εσείς… Διαβάστε περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *