Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εξερευνήστε το μυστικό βράχο μονοπάτι του Mill Valley, Καλιφόρνια

  • από
Εξερευνήστε το μυστικό βράχο μονοπάτι του Mill Valley, Καλιφόρνια

Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι υπέροχοι και περίεργοι, και το Secret Rock Path στο Mill Valley είναι απόδειξη αυτού. Ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, κατά τη διάρκεια του καταφυγίου αντί για την Άνοιξη του 2020, και έχει εξελιχθεί σε μια έκθεση καλλιτεχνικής έκφρασης και των καλών δονήσεων για τις οποίες είμαστε γνωστοί οι Καλιφορνέζοι.

Το μονοπάτι (επίσημα γνωστό ως Catalpa Lane) διασχίζει τη μέση ενός οικοπέδου στη γειτονιά μας και αποτελεί μέρος του Σκάλες, λωρίδες και μονοπάτια Mill Valley. Δεν είναι πολύ μεγάλο – πραγματικά μόνο ένα τετράγωνο με ένα μικρό διάδρομο πάνω από ένα ρέμα στη μέση.

Lane Catalpa στην κοιλάδα Mill
Βράχος ζωγραφισμένος με το όρος Tamalpais

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών δεξιοτήτων. Οι μόνες απαιτήσεις είναι νούμερο ένα, κρατήστε το θετικό! και δύο, χρησιμοποιήστε αδιάβροχο χρώμα. Το νούμερο δύο είναι άρρητο αλλά υπονοείται από την τοποθεσία, εκτός αν θέλετε ο πίνακας σας να είναι βραχύβιος ή κάποιο είδος εγκατάστασης για παροδικότητα (το κάνετε).

Ξεκίνησε, όπως αυτά τα πράγματα, με λίγες μόνο πέτρες ακουμπισμένες στο κιγκλίδωμα του φράχτη. Σταδιακά μεγάλωσε και μεγάλωνε, και οι βράχοι συνεχίζουν να φτάνουν στο μυστικό βράχο μονοπάτι, μερικοί με εποχιακά μηνύματα καλών ευχών. Μου θυμίζει κάπως τον βομβαρδισμό με νήματα που ήταν σε όλη τη μανία, αλλά πολύ πιο προσιτός και περιεκτικός.

Είμαι βέβαιος ότι αυτό ξεκίνησε με ένα άτομο ή μια οικογένεια, αλλά ξέραμε ότι μόλις ξεκινούσε θα απογειωνόταν. Νομίζω ότι είναι μια όμορφη υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο μικρές ενέργειες μπορούν να προστεθούν στην κοινότητα και τη χαρά που προκύπτει από τη δημιουργία ως ομάδα. Το σύνολο είναι μεγαλύτερο από τα μέρη γιατί κάθε μέρος είναι ατομικό και προσωπικό. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που το ξεκίνησαν.

Εάν ζείτε στην περιοχή, συνιστώ ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη στο Secret Rock Path στο Mill Valley. Αυτή είναι μόνο μια μικρή επιλογή από αυτό που μπορεί να δει κανείς. Όπως λέει η πινακίδα, μη διστάσετε να φέρετε τις δικές σας πέτρες για να προσθέσετε. Υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος στη γκαλερί, και σίγουρα περισσότεροι είναι περισσότεροι σε αυτήν την περίπτωση.

Αν δεν μένετε στην περιοχή, ίσως ξεκινήσετε το δικό σας μυστικό ροκ μονοπάτι στη γειτονιά σας. Μου αρέσει η ιδέα των βράχων να καλύπτονται από χιόνι αυτό το χειμώνα και να αναδύονται την επόμενη άνοιξη. Θέλω να πω, αυτό δεν θα συμβεί εδώ, αλλά ίσως θα μπορούσε να συμβεί κάπου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *