Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι 4 καλύτερες χρεωστικές κάρτες Cash Back του 2023

 • από
Young woman paying for her coffee at counter with her cash back debit card
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι σωστό από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να κερδίσετε μετρητά για αγορές, όπως ορισμένες προσφορές πιστωτικών καρτών, μια χρεωστική κάρτα με επιστροφή μετρητών θα μπορούσε να είναι μια επιλογή.

Μπορεί να έχετε ακούσει για τις πιστωτικές κάρτες επιστροφής μετρητών ή τις κάρτες επιβράβευσης, αλλά τι γίνεται με τις χρεωστικές κάρτες επιστροφής μετρητών; Είτε αποφεύγετε τις πιστωτικές κάρτες για να ελέγχετε τον προϋπολογισμό σας είτε επειδή είχατε προβλήματα με την πίστωση στο παρελθόν, μια χρεωστική κάρτα επιστροφής μετρητών σάς επιτρέπει να κερδίζετε ανταμοιβές για τις κατάλληλες αγορές, όπως μια πιστωτική κάρτα με επιστροφή μετρητών.

Επιλέξαμε μερικές από τις καλύτερες χρεωστικές κάρτες επιστροφής μετρητών για να σας βοηθήσουμε να λύσετε τις επιλογές σας. Εκτός από τις ανταμοιβές επιστροφής μετρητών, ορισμένες από τις χρεωστικές κάρτες που εξετάζουμε προσφέρουν επίσης προνόμια όπως προγενέστερη πρόσβαση στον άμεσα κατατεθειμένο μισθό σας ή χωρίς χρεώσεις ΑΤΜ. Ας αναθεωρήσουμε τις επιλογές μας.Γιατί ξεχωρίζει αυτή η κάρτα: Οι έμποροι προσφέρουν ειδικές προσφορές επιστροφής μετρητών περιορισμένου χρόνου μέσω του προγράμματος AmeriDeals της Bank of America.

 • Αμοιβές – Η Bank of America χρεώνει μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης, αλλά ενδέχεται να μπορείτε να παραιτηθείτε από αυτήν τη χρέωση εάν είστε φοιτητής ή πληροίτε τις απαιτούμενες απαιτήσεις ελάχιστου υπολοίπου ή άμεσης κατάθεσης.
 • Εφαρμογή – Οι πελάτες της Bank of America έχουν πρόσβαση σε μια ισχυρή εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει να ορίσετε στόχους εξοικονόμησης, να λαμβάνετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις και να συνομιλείτε με την Erica, τον Virtual Bank Assistant της Bank of America.
 • Ανταμοιβή – Οι ανταμοιβές επιστροφής μετρητών σας θα πιστωθούν στον λογαριασμό επιταγής, ταμιευτηρίου ή δανείου σας εντός του μήνα που ακολουθεί την εξαργύρωση επιστροφής μετρητών.

Το καλύτερο χωρίς χρεώσεις: Πίστωση Karma Visa® άμεση χρέωση

Γιατί ξεχωρίζει αυτή η κάρτα: Το Credit Karma δεν χρεώνει καμία προμήθεια και δεν υπάρχει απαίτηση ελάχιστου υπολοίπου.

 • Επιστροφής χρημάτων – Η χρεωστική κάρτα Credit Karma Visa® σάς επιτρέπει να κερδίσετε επιστροφή μετρητών χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σας κάρτα για να ψωνίσετε σε ειδικευμένους εμπόρους.
 • Πρόσθετα οφέλη — Με έναν λογαριασμό Credit Karma Money™ Spend, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα, όταν εγγραφείτε για άμεση κατάθεση.

Καλύτερο για απεριόριστη επιστροφή μετρητών: Εξυπηρέτηση προπληρωμένης χρέωσης American Express

Γιατί ξεχωρίζει αυτή η κάρτα: Σε αντίθεση με άλλες κάρτες που απαιτούν από εσάς να έχετε λογαριασμό όψεως, η προπληρωμένη χρεωστική κάρτα Serve American Express είναι μια προπληρωμένη επιλογή. Μπορείτε να πάρετε μια μη τρέχουσα χρεωστική κάρτα και να τη φορτώσετε με μετρητά όταν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε.

 • Επιστροφής χρημάτων – Με αυτήν την κάρτα, μπορείτε να κερδίσετε απεριόριστο 1% επιστροφή μετρητών όταν ξοδεύετε χρήματα σε καταστήματα ή στο διαδίκτυο.
 • Ανταμοιβή – Αντί να περιμένετε να χρησιμοποιήσετε τις ανταμοιβές σας, μπορείτε να εξαργυρώσετε τις ανταμοιβές σας την ίδια ημέρα που τις κερδίσατε – ή μπορείτε να τις αποθηκεύσετε για αργότερα.
 • Πρόσθετα οφέλη — Με αυτήν τη χρεωστική κάρτα, μπορείτε να επωφεληθείτε από προνόμια όπως οδική βοήθεια και προστασία αγορών.

Το καλύτερο για επιστροφή μετρητών σε δημοφιλείς κατηγορίες: Έλεγχος ανταμοιβών αναβάθμισης

Γιατί ξεχωρίζει αυτή η κάρτα: Από όλες τις χρεωστικές κάρτες που εξετάσαμε, η Αναβάθμιση προσέφερε το υψηλότερο ποσοστό επιστροφής μετρητών. Μπορείτε να κερδίσετε 2% επιστροφή μετρητών σε βενζινάδικα, εστιατόρια, ψιλικατζίδικα και φαρμακεία, καθώς και συνδρομές ροής και λογαριασμούς κοινής ωφελείας — συν απεριόριστο 1% επιστροφή μετρητών για οτιδήποτε άλλο.

 • Χωρίς τέλη – Η αναβάθμιση δεν χρεώνει τέλη στον λογαριασμό όψεως premium σας.
 • Χωρίς ελάχιστο υπόλοιπο — Η αναβάθμιση δεν απαιτεί να διατηρείτε κάποιο συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στον λογαριασμό σας.
 • Χαμηλότερα επιτόκια δανεισμού – Εάν διαθέτετε λογαριασμό ελέγχου ανταμοιβών αναβάθμισης, ενδέχεται να μπορείτε να λάβετε επιτόκιο έως και 20% χαμηλότερο από αυτό που θα λάβατε διαφορετικά σε ένα δάνειο προσωπικής αναβάθμισης.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη για τις χρεωστικές κάρτες επιστροφής μετρητών

Όταν αγοράζετε μια χρεωστική κάρτα επιστροφής μετρητών, μπορεί να εστιάζετε στην εύρεση του υψηλότερου επιτοκίου επιστροφής μετρητών. Αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη εδώ.

 • Αμοιβές – Ορισμένες χρεωστικές κάρτες επιστροφής μετρητών είναι χωρίς χρέωση, ενώ άλλες χρεώνουν μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης, χρεώσεις υπερανάληψης και άλλα πρόσθετα έξοδα.
 • Πρόσβαση σε ΑΤΜ — Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική κάρτα στο ταμείο ή για online αγορές, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα για ανάληψη μετρητών από τα ΑΤΜ. Ελέγξτε με την τράπεζα πόσο μεγάλο είναι το δίκτυο των ΑΤΜ και ποιες χρεώσεις – εάν υπάρχουν – χρεώνουν.
 • Άλλα εργαλεία – Ορισμένες τράπεζες προσφέρουν στους πελάτες πρόσθετα εργαλεία και πόρους, όπως π.χ Β. πρόσβαση στο πιστωτικό αποτέλεσμά τους ή στα εργαλεία προϋπολογισμού.
 • ελάχιστο υπόλοιπο — Τα ελάχιστα υπόλοιπα διαφέρουν ανάλογα με την τράπεζα. Ενώ ορισμένες απαιτούν από εσάς να καταθέσετε εκατοντάδες για να ανοίξετε έναν λογαριασμό, άλλες τράπεζες δεν έχουν απαίτηση ελάχιστου υπολοίπου.

Πώς επιλέξαμε αυτές τις χρεωστικές κάρτες Cash Back

Έχουμε ερευνήσει μια σειρά από χρεωστικές κάρτες με επιστροφή μετρητών που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή και έχουμε επικεντρωθεί σε χρεωστικές κάρτες που είναι διαθέσιμες σε πελάτες σε όλη τη χώρα. Δεν περιλαμβάνονται οι χρεωστικές κάρτες με επιστροφή μετρητών που προσφέρονται από περιφερειακές τράπεζες ή πιστωτικές ενώσεις. Κατά τον έλεγχο των χρεωστικών καρτών με επιστροφή μετρητών, εξετάσαμε τα διαθέσιμα ποσοστά επιστροφής μετρητών, τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις για ανταμοιβές επιστροφής μετρητών, επιλογές εξαργύρωσης ανταμοιβών και πρόσθετες χρεώσεις λογαριασμού. Αναζητήσαμε επίσης λογαριασμούς με πολύ χαμηλές απαιτήσεις ελάχιστου υπολοίπου.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Kat Tretina είναι συγγραφέας προσωπικών οικονομικών με μεταπτυχιακό στις επικοινωνίες από το West Chester University of Pennsylvania. Έχει εμμονή με τις πολλές παράπλευρες φασαρίες της και επικεντρώνεται στο να βοηθά τους ανθρώπους να ξεπληρώσουν τα χρέη τους…Διαβάστε περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *