Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ποιο είναι το κόστος κλεισίματος;

 • από
Family with two children, mom and dad carrying boxes in a new home.
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι σωστό από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η πληρωμή του κόστους κλεισίματος είναι ένα από τα τελευταία βήματα για την αγορά ενός σπιτιού και καλύπτει τυχόν χρεώσεις που σχετίζονται με τη συναλλαγή σας.

Το κόστος κλεισίματος περιλαμβάνει τα διάφορα έξοδα που σχετίζονται με την αγορά και την πώληση κατοικιών, όπως: Β. την εκτίμηση, τους φόρους, την ασφάλιση περιουσίας, το τέλος αναφοράς πίστωσης, το τέλος δημιουργίας και άλλα προπληρωμένα έξοδα μέχρι να καταβληθεί η πρώτη σας πληρωμή. Αυτές οι χρεώσεις είναι συνήθως 2% έως 5% της συνολικής τιμής αγοράς κατοικίας.

Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να μπορείτε να βρείτε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει με αυτά τα έξοδα ή να διαπραγματευτείτε με τον πωλητή για να καλύψετε ορισμένα από αυτά τα έξοδα.Ποιο είναι το κόστος κλεισίματος;

Το κόστος κλεισίματος είναι συνήθως μεταξύ 2% και 5% της συνολικής τιμής αγοράς κατοικίας. Αυτά τα έξοδα είναι επιπλέον της προκαταβολής σας και πρέπει να προπληρώσετε αυτά τα κόστη τρίτων πριν συνάψετε την υποθήκη σας.

Ανάλογα με το πού ζείτε, υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα για αγοραστές για πρώτη φορά κατοικίας που σας βοηθούν να πληρώσετε για το κόστος κλεισίματος. Πολλά γραφεία χρηματοδότησης ακινήτων προσφέρουν κάποια μορφή προκαταβολής και βοήθειας για το κόστος κλεισίματος σε ειδικευμένους αγοραστές που πληρούν τις απαιτήσεις εισοδήματος και τιμής αγοράς.

Μπορείτε επίσης να βρείτε προγράμματα για συγχωρήσιμες επιχορηγήσεις, αναβαλλόμενες δεύτερες υποθήκες και δεύτερα δάνεια πλήρους αποπληρωμής. Τα προγράμματα βοήθειας προκαταβολής στοχεύουν συχνά συγκεκριμένες ομάδες, όπως: B. Αυτοί που αγοράζουν για πρώτη φορά σπίτι, εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό, βετεράνοι ή δάσκαλοι.

Ποιος πληρώνει το κόστος κλεισίματος;

Γενικά, οι αγοραστές κατοικιών πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του κόστους που σχετίζεται με το κόστος κλεισίματος. Ωστόσο, αυτά τα έξοδα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη σύμβαση ή τη χώρα διαμονής.

Οι πωλητές κατοικιών συνήθως πληρώνουν μεσιτικές προμήθειες τόσο για τους πωλητές όσο και για τους αγοραστές.

Ποια είναι μερικά κοινά κόστη κλεισίματος για τους αγοραστές κατοικιών;

 • προμήθεια δανεισμού — Τι χρεώνει ο δανειστής στον δανειολήπτη για διοικητικές υπηρεσίες όπως π.χ Β. Επεξεργασία της αίτησης, ανάληψη και χρηματοδότηση του στεγαστικού δανείου.
 • Προμήθεια πιστωτικής αναφοράς Συνήθως λιγότερο από $30. Αυτή είναι μια χρέωση που μπορεί να χρεώσει ο δανειστής πριν σας παράσχει μια πρόταση δανείου.
 • Τέλος αποτίμησης — Τέλη υπηρεσιών για μια εκτίμηση που καθορίζει την αξία του ακινήτου σας.
 • Τέλος επιθεώρησης σπιτιού — Μια επιθεώρηση σπιτιού κοστίζει συνήθως μεταξύ $300 και $500 και παρέχει μια αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης ενός σπιτιού.
 • Τέλος υπηρεσίας τίτλου — Κόστος που σχετίζεται με το ασφάλιστρο για την ασφάλιση τίτλου του δανειστή και τις αμοιβές υπηρεσιών του δανειστή για την έκδοση της ασφάλισης τίτλου.
 • Εισιτήριο – Τέλη που εκδίδονται από την τοπική κυβέρνηση για την καταγραφή της πράξης, της υποθήκης και των εγγράφων που σχετίζονται με το στεγαστικό σας δάνειο.
 • Προπληρωθέντα έξοδα – Περιλαμβάνει φόρους ακίνητης περιουσίας, τόκους μέχρι να καταβληθεί η πρώτη σας πληρωμή και ασφάλιση κατοικίας. Η εταιρεία υποθηκών σας μπορεί να δημιουργήσει έναν μεσεγγυητικό λογαριασμό για να πληρώσει για αυτά τα έξοδα. Ανάλογα με το πού ζείτε, μπορεί να απαιτείται από το νόμο ένας λογαριασμός καταπιστεύματος.

Ποια είναι μερικά κοινά κόστη κλεισίματος για πωλητές σπιτιών;

 • Μεσιτικές Προμήθειες — Συνήθως αντιπροσωπεύει το 5% έως 6% της τιμής πώλησης.
 • φόρος μεταβίβασης Ένας φόρος επί της συναλλαγής που απαιτείται από τις κρατικές ή τοπικές αρχές.
 • Πιστώσεις πωλητή — Κεφάλαια που συνεισφέρονται από τον πωλητή για την κάλυψη μέρους των εξόδων κλεισίματος ή των απαραίτητων επισκευών του αγοραστή.
 • νομικές αμοιβές – Ανάλογα με τους νόμους της πολιτείας σας, ενδέχεται να μην απαιτείται να έχετε δικηγόρο παρών στο κλείσιμο. Ωστόσο, είναι πιθανώς καλή ιδέα να σας εκπροσωπεί ένας δικηγόρος, ο οποίος θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις πριν και κατά το κλείσιμο.

Μάθετε περισσότερα: 7 χρεώσεις που πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε σπίτι

Μπορώ να προσθέσω έξοδα κλεισίματος στο δάνειό μου;?

Εάν δεν πληρώνετε προκαταβολικά τα έξοδα κλεισίματος, μπορείτε να τα πληρώσετε ως μέρος του στεγαστικού σας δανείου.

Με μια αναχρηματοδότηση χωρίς κόστος κλεισίματος, ένας δανειστής μπορεί να σας προσφέρει πιστώσεις δανειστή — που ονομάζονται επίσης αρνητικές — τις οποίες μπορείτε να βρείτε στην Ενότητα J στη δεύτερη σελίδα της πιστωτικής σας εκτίμησης. Τα δανειστικά δάνεια αντιπροσωπεύουν χρήματα που παρέχονται από τον δανειστή για την κάλυψη των προκαταβολικών εξόδων κλεισίματος.

Αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό εάν δεν έχετε μετρητά στο χέρι για το κόστος κλεισίματος. Ωστόσο, να θυμάστε ότι καθώς η αναχρηματοδότηση χωρίς κόστος κλεισίματος προσθέτει ένα επιπλέον κόστος στο υπόλοιπο του δανείου σας, θα πρέπει να εξοφλήσετε ένα μεγαλύτερο δάνειο.

γενική ερώτηση

Τι είναι τα σημεία;

Πολλοί δανειστές προσφέρουν πόντους στεγαστικών δανείων που μπορείτε να αγοράσετε για να μειώσετε το επιτόκιο. Οι πόντοι συνήθως προσφέρονται ως ποσοστό του κόστους της υποθήκης σας.


Τι έπεται?

Καθώς ετοιμάζεστε να αγοράσετε ένα σπίτι, να θυμάστε ότι ο δανειστής σας πρέπει να σας στείλει έγγραφα αποκάλυψης τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες νωρίτερα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά αυτά τα έγγραφα.

Θα πρέπει επίσης να συγκρίνετε τη γνωστοποίηση των οικονομικών σας καταστάσεων με την πιο πρόσφατη πιστωτική εκτίμηση και να επιλύσετε τυχόν απορίες ή ασυμφωνίες από τον υπεύθυνο δανείου σας.

Υπολογίστε το κόστος κλεισίματός σας

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή μας κόστους κλεισίματος για να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το κόστος κλεισίματός σας όταν αγοράζετε ένα σπίτι.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Mari Pressley είναι ασκούμενη στο Credit Karma και πτυχιούχος φοιτήτρια δημοσιογραφίας από την Κολούμπια, SC. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Winthrop όπου κάνει ειδικότητα στις Μαζικές Επικοινωνίες με κατεύθυνση στη Δημοσιογραφία και μια δευτερεύουσα συγγραφή. Maris… Διαβάστε περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *