Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς να αποκτήσετε αύξηση πιστωτικού ορίου Discover

  • από
Young woman in front of her computer, with her credit card in hand, considering a Discover credit limit increase
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι σωστό από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Το να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover μπορεί ενδεχομένως να συμβάλει στη βελτίωση του πιστωτικού σας σκορ και να αυξήσει επίσης την αγοραστική σας δύναμη.

Εάν ξοδεύετε υπεύθυνα, η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το ποσοστό χρήσης της πίστωσης και να σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία με μηνιαίες δαπάνες ή μεγάλες αγορές.

Εάν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Discover, μπορείτε να ζητήσετε αύξηση πιστωτικού ορίου Discover ως εξής.Λάβετε αύξηση πιστωτικού ορίου Discover

Το πιστωτικό όριο της κάρτας Discover είναι το μέγιστο ποσό που μπορείτε να δαπανήσετε. Εάν επιχειρήσετε να υπερβείτε αυτό το όριο, η συναλλαγή σας ενδέχεται να απορριφθεί. Η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να μην είναι η σωστή κίνηση εάν αντιμετωπίζετε υπερβολικές δαπάνες.

Αλλά αν θέλετε να βελτιώσετε τη χρήση της πίστωσής σας ή το όριο σας είναι πολύ χαμηλό για μια αγορά που πρόκειται να κάνετε, ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε το πιστωτικό σας όριο.

Το Discover αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό όριο;

Δεν φαίνεται ότι το Discover αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό σας όριο. Αλλά η θετική χρήση των πιστωτικών καρτών σας μπορεί να δείξει στον εκδότη της κάρτας ότι δεν θα καταχραστείτε ένα υψηλότερο πιστωτικό όριο. Σύρετε τακτικά την πιστωτική σας κάρτα Discover, αλλά αποφύγετε την υπερχρέωση ή την απώλεια πληρωμής.

Επιπλέον, ο εκδότης της κάρτας συνιστά να ενημερώνετε το εισόδημά σας όταν αλλάζει. Καθώς αυξάνεται το εισόδημά σας, αυξάνεται και η ικανότητά σας να εξοφλήσετε υψηλότερο υπόλοιπο πιστωτικής κάρτας.

Επίσης, λάβετε υπόψη ότι ένας εκδότης κάρτας μπορεί να μειώσει το πιστωτικό σας όριο εάν το πληρώνετε τακτικά.

Πώς μπορώ να αυξήσω το όριο της κάρτας Discover μου;

Μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover καλώντας τον αριθμό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας ή πραγματοποιώντας σύνδεση στον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας ή στην εφαρμογή Discover για κινητά. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά, κάντε κλικ στην επιλογή Υπηρεσίες καρτών στο επάνω μέρος της σελίδας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αύξηση πιστωτικού ορίου από το αναπτυσσόμενο μενού.

Θα σας ζητηθεί να δηλώσετε το τρέχον ετήσιο εισόδημά σας και το μηνιαίο επίδομα στέγασης. Εισαγάγετε αυτές τις πληροφορίες και υποβάλετε το αίτημά σας. Σύμφωνα με το Discover, περισσότερο από το 95% των ατόμων που κάνουν αίτηση λαμβάνουν μια άμεση απόφαση.

Κάντε αίτηση για άλλη πιστωτική κάρτα Discover

Αν και αυτό δεν θα επηρεάσει το πιστωτικό όριο της υπάρχουσας κάρτας σας, η αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Discover θα μπορούσε να αυξήσει το συνολικό διαθέσιμο υπόλοιπό σας και να ανοίξει ευκαιρίες και για άλλα οφέλη. Μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικά προνόμια και τιμές premium και, ενδεχομένως, να επιλέξετε από άτοκες πιστωτικές κάρτες, πιστωτικές κάρτες αεροπορικών εταιρειών, πιστωτικές κάρτες ταξιδιού ή ακόμα και επαγγελματικές πιστωτικές κάρτες για να βρείτε την καλύτερη κάρτα για εσάς.

Λάβετε υπόψη ότι η αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Discover θα έχει ως αποτέλεσμα ένα δύσκολο αίτημα. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η πίστωσή σας είναι σε καλή κατάσταση πριν υποβάλετε την αίτησή σας.

Είναι δύσκολο να αυξηθεί το πιστωτικό όριο του Discover;

Ενώ ορισμένοι εκδότες πιστωτικών καρτών ενδέχεται να ελέγχουν αυστηρά τις πιστωτικές αναφορές σας όταν ζητάτε αύξηση πιστωτικού ορίου, το Discover δεν το κάνει. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας χωρίς να ανησυχείτε για τον κίνδυνο επίδρασης στο πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Τι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την υποβολή αίτησης για αύξηση πιστωτικού ορίου;

Εάν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον πιθανό αντίκτυπο της έγκρισης και τον πιθανό αντίκτυπο στην οικονομική σας κατάσταση.

Εάν είχατε προβλήματα με τη μεγιστοποίηση της πιστωτικής σας κάρτας στο παρελθόν ή εάν έχετε ένα κανονικό υπόλοιπο και θέλετε περισσότερο χώρο, η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου θα μπορούσε να σας φέρει σε μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε αυτό το σενάριο, ίσως είναι καλύτερο να αξιολογήσετε και να προσαρμόσετε τις συνήθειες δαπανών σας για να αποφύγετε το χρέος υψηλού επιτοκίου.

Αλλά αν γενικά χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα θετικά, διατηρείτε το ποσοστό χρήσης της πιστωτικής σας σε χαμηλά επίπεδα και πληρώνετε το υπόλοιπό σας εξ ολοκλήρου κάθε μήνα – ή μόνο περιστασιακά έχετε υπόλοιπο από μήνα σε μήνα – η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της πιστωτικής σας βαθμολογίας και να σας βοηθήσει , πολύ μεγαλύτερη ευελιξία για μεγαλύτερες αγορές. Σκεφτείτε προσεκτικά την κατάστασή σας και εάν η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου θα μπορούσε να βοηθήσει ή να βλάψει τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας υγεία.

Τι να κάνετε εάν το Discover απορρίψει το αίτημά σας;

Εάν το αίτημά σας απορριφθεί, το Discover θα σας στείλει μια επιστολή εξηγώντας τους λόγους εντός τριών έως πέντε εργάσιμων ημερών. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους λόγους για να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας και, στη συνέχεια, εξετάστε το ενδεχόμενο να υποβάλετε ξανά αίτηση μόλις καταφέρετε να κάνετε τις απαραίτητες βελτιώσεις στην οικονομική σας κατάσταση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου σε μια κάρτα που διαθέτετε σε διαφορετικό εκδότη ή ακόμη και να υποβάλετε αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα. Και πάλι, είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά την κατάσταση και τις επιλογές σας για να καθορίσετε την καλύτερη πορεία προς τα εμπρός για εσάς.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Lüthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Credit Karma, μπορείτε να βρείτε και το πού… Διαβάστε περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *