Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

10 τράπεζες που προσφέρουν πρόωρη άμεση κατάθεση

  • από
Young man sitting cross-legged on his bed using his smartphone and laptop.
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι σωστό από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ θεωρεί ότι η απευθείας κατάθεση είναι ένας γρήγορος, ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για την είσπραξη του μισθού σας.

Όταν ρυθμίζετε την άμεση κατάθεση, ο εργοδότης σας καταθέτει ηλεκτρονικά τον μισθό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να παραλάβετε μια έντυπη επιταγή, να την καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό σας και να περιμένετε να εκκαθαριστούν τα χρήματα — η τράπεζά σας τα κάνει όλα για εσάς.

Και τώρα πολλές τράπεζες επιταχύνουν αυτή τη διαδικασία προσφέροντας πρόωρη άμεση κατάθεση. Αυτό θα σας δώσει τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από μια πρώιμη άμεση κατάθεση, εδώ είναι 10 τράπεζες που πρέπει να εξετάσετε.Καλύτερη προστασία υπερανάληψης: Chime

Όταν ανοίγετε έναν τραπεζικό λογαριασμό Chime στο διαδίκτυο και εγγράφεστε για άμεση κατάθεση, μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα. Αρχικά, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής mobile banking και στείλτε email στον εαυτό σας μια προσυμπληρωμένη φόρμα άμεσης κατάθεσης για να την προωθήσετε στον εργοδότη σας.

Επιπλέον, η Chime προσφέρει προστασία υπερανάληψης έως και 200 ​​$ χωρίς τέλη υπερανάληψης. Η τράπεζα απλώς αντισταθμίζει την επόμενη άμεση κατάθεσή σας με το αρνητικό υπόλοιπο. Ο λογαριασμός σας συνοδεύεται επίσης με δωρεάν χρεωστική κάρτα, χωρίς μηνιαίες χρεώσεις και πρόσβαση σε περισσότερα από 60.000 ΑΤΜ.

Καλύτερο χωρίς χρεώσεις: Αξός

Όταν εγγράφεστε για έναν Βασικό Τρεχούμενο Λογαριασμό με την Axos, έχετε πρόσβαση σε άμεσες καταθέσεις και μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας δύο ημέρες νωρίτερα. Και η Axos δεν χρεώνει ποτέ προμήθειες υπερανάληψης, τέλη ανεπαρκών κεφαλαίων (ή NSF) ή μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης. Επίσης, δεν υπάρχουν απαιτήσεις ελάχιστης ισορροπίας.

Ο λογαριασμός προσφέρει άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως πληρωμές peer-to-peer, ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών και απεριόριστες επιστροφές τελών ATM. Η Axos θα παρακολουθεί επίσης πάντα τους λογαριασμούς σας και θα σας ειδοποιεί εάν υποψιάζεται δόλια δραστηριότητα.

Το καλύτερο για online και προσωπική τραπεζική: Capital One

Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό Capital One 360 ​​και εγγραφείτε για άμεση κατάθεση, μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας δύο ημέρες νωρίτερα. Το Capital One θα σας παράσχει μια προσυμπληρωμένη φόρμα για να δώσετε στον εργοδότη σας για να απλοποιήσει τη διαδικασία εγγραφής.

Με το Capital One μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο την ηλεκτρονική όσο και την προσωπική τραπεζική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά της τράπεζας για να παρακολουθείτε τον λογαριασμό σας, να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε τη χρεωστική σας κάρτα και να εξαργυρώσετε ανταμοιβές.

Ωστόσο, εάν θέλετε να θίξετε ένα θέμα προσωπικά, μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε ένα από τα γραφεία της Capital One. Και έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 70.000 ΑΤΜ χωρίς χρέωση.

Το καλύτερο για μπόνους εγγραφής σε μετρητά: SoFi

Όταν δημιουργείτε μια απευθείας κατάθεση στο SoFi, μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα και να κερδίσετε τόκους στον λογαριασμό όψεως. Και δεν απαιτείται ελάχιστη άμεση κατάθεση για να κερδίσετε τόκους.

Επιπλέον, εάν εγγράψετε τον λογαριασμό σας και κάνετε μια απευθείας κατάθεση εντός 25 ημερών, μπορείτε να διεκδικήσετε ένα εφάπαξ μπόνους εγγραφής. Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το ποσό της άμεσης κατάθεσής σας.

  • $1.000–$4.999 κατάθεση = $50 μπόνους εγγραφής
  • $5.000 ή περισσότερο κατάθεση = $250 μπόνους εγγραφής

Το καλύτερο για την αντιστροφή τελών υπερανάληψης: Citizens Bank

Εάν εγγραφείτε για λογαριασμό όψεως στην Τράπεζα του Πολίτη, μπορείτε να λάβετε μια διήμερη άμεση κατάθεση νωρίτερα. Για να εγγραφείτε, μπορείτε είτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να εκτυπώσετε μια προσυμπληρωμένη φόρμα είτε να ζητήσετε από τον εργοδότη σας μια φόρμα άμεσης πληρωμής.

Η Citizens Bank προσφέρει επίσης μια δυνατότητα που ονομάζεται Citizens Peace of Mind, η οποία σας δίνει χρόνο να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας και να επιστρέψετε τα τέλη υπερανάληψης. Και οι πολίτες θα σας στέλνουν μήνυμα κειμένου ή email όταν ο λογαριασμός υπερανάληψης, δίνοντάς σας άφθονο χρόνο για να το φροντίσετε.

Το καλύτερο για την ασφάλεια του λογαριασμού: Credit Karma Money

Το Credit Karma Money™ προσφέρει έναν λογαριασμό όψεως – Δαπάνες Credit Karma Money™ – χωρίς ελάχιστες απαιτήσεις υπολοίπου και δεν χρεώνει ποτέ προμήθεια. Και όταν δημιουργείτε μια απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό σας, έχετε πρόσβαση στα χρήματά σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα.

Αυτός ο διαδικτυακός λογαριασμός όψεως είναι ασφαλισμένος από την FDIC για έως και 5 εκατομμύρια δολάρια μέσω ενός δικτύου τραπεζών (συγκριτικά, ο τυπικός λογαριασμός όψεως είναι ασφαλισμένος για έως και 250.000 $ ανά καταθέτη). Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Credit Karma για κινητά για να αποκλείσετε άμεσα τη χρεωστική σας κάρτα, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, ώστε να είστε σίγουροι ότι ο λογαριασμός σας είναι ασφαλής.

Το καλύτερο για άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια: Huntington Bank

Ο λογαριασμός ελέγχου χωρίς αστερίσκο του Huntington ανοίγει δωρεάν και δεν έχει μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης. Μπορείτε επίσης να λάβετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα όταν εγγραφείτε για απευθείας κατάθεση.

Εάν πρέπει να καταθέσετε μια επιταγή, έχετε άμεση πρόσβαση σε έως και 500 $ της πίστωσης. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη χωρίς επιπλέον χρέωση και δεν έχει σημασία αν θα καταθέσετε την επιταγή μέσω της εφαρμογής για κινητά, σε ΑΤΜ ή σε υποκατάστημα.

Το καλύτερο για να λάβετε κρατικά οφέλη: GoBank

Με το GoBank, μπορείτε να αποφύγετε μια μηνιαία χρέωση συντήρησης δημιουργώντας μια άμεση κατάθεση (500 $ ή περισσότερο) και να λάβετε τα χρήματα δύο ημέρες νωρίτερα. Εάν λαμβάνετε κρατικά επιδόματα όπως προνοιακά ή κρατικά επιδόματα ανεργίας, μπορείτε να τα λάβετε έως και τέσσερις ημέρες νωρίτερα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για εύκολη αποστολή και λήψη χρημάτων μέσα σε λίγα λεπτά.

Καλύτερο για απεριόριστες εκπτώσεις ATM: LendingClub Bank

Το LendingClub είναι γνωστό για τα προσωπικά του δάνεια, αλλά προσφέρει επίσης έναν λογαριασμό ελέγχου ανταμοιβών. Όχι μόνο μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας δύο ημέρες νωρίτερα με μια απευθείας κατάθεση, αλλά το LendingClub προσφέρει επίσης επιστροφή μετρητών 1% σε όλες τις επιλέξιμες αγορές που πραγματοποιούνται με τη χρεωστική σας κάρτα.

Το LendingClub όχι μόνο δεν θα σας αποζημιώσει για μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης, υπεραναλήψεις ή εισερχόμενες μεταφορές, αλλά θα σας αποζημιώσει και για τυχόν χρεώσεις ΑΤΜ που επιβαρύνεστε σε άλλες τράπεζες.

Καλύτερο για Επιβράβευση Cashback: Varo Bank

Όταν ανοίγετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό στη Varo Bank, δεν υπάρχουν ελάχιστες απαιτήσεις κατάθεσης ή μηνιαίες προμήθειες. Όχι μόνο θα λάβετε τον μισθό σας δύο ημέρες νωρίτερα μέσω απευθείας κατάθεσης, αλλά μπορείτε επίσης να μεταφέρετε εύκολα χρήματα από έναν τραπεζικό λογαριασμό Varo σε έναν άλλο.

Και μπορείτε να κερδίζετε επιβραβεύσεις επιστροφής μετρητών κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη χρεωστική σας κάρτα Varo Bank για αγορές σε επιλεγμένες επωνυμίες. Όταν φτάσετε 5 $ σε ανταμοιβές, τα χρήματα κατατίθενται αυτόματα στον λογαριασμό όψεως.

Πώς λειτουργεί η πρόωρη κατάθεση;

Όταν εγγράφεστε για άμεση κατάθεση, η πληρωμή σας κατατίθεται αυτόματα στον λογαριασμό σας την ημέρα πληρωμής. Εάν η κατάθεση ληφθεί κατά τις κανονικές ώρες λειτουργίας της τράπεζας, η κατάθεση θα πρέπει να είναι έτοιμη την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ωστόσο, οι περισσότερες τράπεζες διαθέτουν τα κεφάλαια αμέσως και ορισμένες τράπεζες προσφέρουν έγκαιρη άμεση κατάθεση για να σας δώσουν ακόμη νωρίτερα πρόσβαση στα κεφάλαιά σας. Μια πρόωρη άμεση κατάθεση σημαίνει γενικά ότι θα λάβετε τα χρήματά σας δύο ημέρες πριν από την ημέρα πληρωμής.

Πόσο νωρίς μπορεί να γίνει η απευθείας κατάθεση;

Το πόσο γρήγορα μπορείτε να λάβετε μια απευθείας κατάθεση εξαρτάται από την τράπεζά σας, αλλά όλες οι τράπεζες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο προσφέρουν απευθείας κατάθεση δύο ημέρες νωρίτερα. Χωρίς πρόωρη κατάθεση, ο μισθός σας θα βρίσκεται συνήθως στον λογαριασμό σας έως τις 9 π.μ. την καθορισμένη ημέρα πληρωμής σας. Ο χρόνος μπορεί επίσης να εξαρτάται από τον τύπο πληρωμής που λαμβάνετε – η GoBank, για παράδειγμα, μεταφέρει κρατικά οφέλη τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένες τράπεζες μπορεί επίσης να παρακρατήσουν το μισθό σας, αν και δεν μπορούν να κρατήσουν τα χρήματα επ’ αόριστον.

Πώς επιλέξαμε αυτές τις τράπεζες

Συγκρίναμε 16 διαφορετικές τράπεζες πριν περιορίσουμε τη λίστα στις επιλογές μας για τις 10 καλύτερες τράπεζες που προσφέρουν άμεσες καταθέσεις. Τα ελάχιστα κριτήρια που έπρεπε να πληρούν αυτές οι τράπεζες ήταν η προσφορά έγκαιρης άμεσης κατάθεσης – αλλά πέρα ​​από αυτό, σκεφτήκαμε επίσης…

  • αμοιβές
  • Επιλογές αποφυγής τελών
  • Πρόσβαση σε ΑΤΜ
  • Εάν επιστρέφουν τέλη ATM
  • Παρακολούθηση λογαριασμού διαθεσιμότητας εφαρμογών για κινητά

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Jamie Johnson είναι ανεξάρτητος συγγραφέας με έδρα το Κάνσας Σίτι και ειδικεύεται στα οικονομικά και τα οικονομικά. Καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων προσωπικών οικονομικών, όπως στεγαστικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, προσωπικά δάνεια και φοιτητικά δάνεια… Διαβάστε περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *