Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

BECU HELOC Αξιολόγηση | πιστωτικό κάρμα

 • από
Woman working outside using a drill, with a child sitting next to her watching
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι σωστό από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Το BECU HELOCs με μια ματιά

Σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο: Μεταβλητή με δυνατότητα μετατροπής σε HELOC σταθερής τιμής.

Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων: Μεταφέρετε χρήματα στον τρέχοντα λογαριασμό σας μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής BECU.

αμοιβή σύστασης: Οχι

αναλογία δανείου προς αξία: Οχι ξεκάθαρο

ώρα για χρηματοδότηση: Οχι ξεκάθαρο

Το Boeing Employees Credit Union είναι μια περιφερειακή πιστωτική ένωση με περισσότερες από 50 τοποθεσίες που βρίσκονται κυρίως στην πολιτεία της Ουάσιγκτον και δύο τοποθεσίες σε εργοστάσιο της Boeing στη Νότια Καρολίνα. Για μεγάλο μέρος της ιστορίας της, η συμμετοχή περιοριζόταν στους υπαλλήλους της Boeing, αλλά σήμερα όποιος «ζει, εργάζεται, λατρεύει ή πηγαίνει σχολείο» στην Ουάσιγκτον είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει.

Η BECU προσφέρει πιστωτικές γραμμές μετοχικού κεφαλαίου ή HELOC, καθώς και άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα.

πλεονεκτήματα

 • Καμία αίτηση, προέλευση ή προκαταβολές
 • Πιστωτικό όριο έως 500.000 $
 • Δυνατότητα μετάβασης σε HELOC με σταθερό τιμολόγιο

Μειονεκτήματα

 • Διατίθεται μόνο για μέλη BECU
 • Οι τιμές είναι μέσες σε σύγκριση με άλλες πιστωτικές ενώσεις HELOC
 • Τα κριτήρια συνδρομής δεν αναφέρονται στο διαδίκτυο

4 πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε για ένα BECU HELOC

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του BECU HELOC.

1. Διατίθεται μόνο για μέλη BECU

Τα BECU HELOC είναι διαθέσιμα μόνο στα μέλη της πιστωτικής ένωσης, αλλά αυτό είναι ένα μικρό εμπόδιο για όσους έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η συνδρομή είναι δωρεάν και ξεκινά με το άνοιγμα ενός λογαριασμού BECU.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προκριθείτε και μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις εάν…

 • Ζήστε, εργαστείτε, προσκυνήστε ή πηγαίνετε στο σχολείο στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον
 • Ζήστε σε επιλεγμένες κομητείες στο Όρεγκον και το Αϊντάχο
 • Γίνετε μέλος σε έναν οργανισμό-εταίρο όπως η Ένωση Αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, η Ένωση Αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, το NW Credit Union Foundation, το KEXP ή το Sea Hawkers Central Council
 • Είστε τωρινός υπάλληλος, εθελοντής ή συνταξιούχος υπάλληλος της BECU, της Boeing ή μιας πιστωτικής ένωσης ή μέλος της οικογένειας κάποιου που είναι

2. Επιλογή προκαταβολής HELOC σταθερής τιμής

Ένα BECU HELOC ξεκινά με μεταβλητό επιτόκιο. Αυτό σημαίνει ότι το επιτόκιο – και οι πληρωμές σας – μπορεί να ανεβαίνουν ή να μειώνονται με την πάροδο του χρόνου ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς. Αλλά σε αντίθεση με ορισμένους άλλους δανειστές, το BECU δίνει στους δανειολήπτες τη δυνατότητα να μετατρέψουν μέρος ή όλο το HELOC τους σε δάνειο σταθερού επιτοκίου για προβλέψιμο προϋπολογισμό.

Η επιλογή σταθερού επιτοκίου σάς επιτρέπει να δανειστείτε 5.000 $ ή περισσότερα και να κλειδώσετε ένα σταθερό επιτόκιο για τη διάρκεια του δανείου. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε μια θητεία μεταξύ ενός και 15 ετών. Εάν θέλετε να δανειστείτε χρήματα για πολλαπλούς σκοπούς, το BECU το καθιστά δυνατό: μπορείτε να έχετε έως και τρία δάνεια σταθερού επιτοκίου στο BECU HELOC σας.

3. Καμία αίτηση, προέλευση ή προκαταβολές

Με ένα BECU HELOC δεν πληρώνετε τέλη εγγραφής. Η πιστωτική ένωση επίσης γενικά δεν χρεώνει προκαταβολές. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να βάλετε προϋπολογισμό για αμοιβές προετοιμασίας, κόστος αξιολόγησης, αμοιβές ασφάλισης τίτλων, τέλη αποστολής εγγράφων ή χρεώσεις μεσεγγύησης.

Το BECU επίσης δεν χρεώνει πρόστιμο προπληρωμής, δίνοντας στους δανειολήπτες τη δυνατότητα να αποπληρώσουν πρόωρα το δάνειό τους. Ορισμένοι άλλοι δανειστές χρεώνουν ένα τέλος εάν επιλέξετε να εξοφλήσετε νωρίτερα το HELOC σας. Αυτή η χρέωση ποικίλλει, αλλά είναι συνήθως μερικές εκατοντάδες δολάρια.

4. Δανειστείτε έως και 500.000 $

Το μέγιστο πιστωτικό όριο για ένα BECU HELOC είναι 500.000 $, αλλά ο ιστότοπος της πιστωτικής ένωσης δεν αναφέρει το ποσοστό της αξίας ενός σπιτιού που μπορούν να δανειστούν οι ιδιοκτήτες σπιτιού. Οι δανειολήπτες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια αναδοχής του BECU, αλλά ο ιστότοπος δεν αναφέρει επίσης μια ελάχιστη πιστοληπτική ικανότητα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός δανείου HELOC και ενός στεγαστικού δανείου;

Τα HELOC και τα στεγαστικά δάνεια χρησιμοποιούν και τα δύο το σπίτι σας ως εγγύηση. Αυτό σημαίνει ότι δανείζεστε ένα δάνειο για την αξία του σπιτιού σας και εάν δεν αποπληρώσετε το δάνειο, ο δανειστής μπορεί να πάρει το σπίτι σας για να εξοφλήσει το χρέος.

Όπως μια πιστωτική κάρτα, το HELOC είναι ένα αέναο δάνειο που σας επιτρέπει να κάνετε ανάληψη και αποπληρωμή κεφαλαίων ανάλογα με τις ανάγκες, μέχρι το πιστωτικό σας όριο. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή αν δεν ξέρετε πόσα χρήματα χρειάζεστε, π.χ. Β. εάν σχεδιάζετε συνεχείς εργασίες ανακαίνισης ή επισκευής.

Ένα στεγαστικό δάνειο λειτουργεί διαφορετικά. Συνήθως, δανείζεστε ένα εφάπαξ ποσό και πρέπει να το επιστρέψετε σε έναν καθορισμένο αριθμό ετών. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή εάν γνωρίζετε ότι πρέπει να δανειστείτε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, π.χ. Β. για εξυγίανση χρέους ή σχολικά δίδακτρα.

Σε ποιον είναι καλό ένα BECU HELOC;

Ένα BECU HELOC θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού που έχουν ίδια κεφάλαια στην ιδιοκτησία τους και είναι επιλέξιμοι για συμμετοχή στο BECU. Η επιλογή προκαταβολής σταθερού επιτοκίου μπορεί να απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν σταθερές, προβλέψιμες πληρωμές σε περιβάλλον αυξανόμενου επιτοκίου.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για BECU HELOC

Η διαδικασία αίτησης για την πιστωτική γραμμή BECU Home Equity είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά σε περίπου 10 έως 15 λεπτά ή, αν προτιμάτε, αυτοπροσώπως σε ένα υποκατάστημα BECU.

Εάν δεν είστε μέλος BECU, πρέπει να κάνετε αίτηση για συνδρομή BECU και να συνδεθείτε στο online banking για να μπορέσετε να υποβάλετε αίτηση για BECU HELOC. Εάν είστε ήδη μέλος, μπορείτε να κάνετε αίτηση για BECU HELOC μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής. Μπορείτε επίσης να κάνετε αίτηση αυτοπροσώπως στο υποκατάστημά σας, αλλά φροντίστε να κλείσετε ραντεβού εκ των προτέρων.

Είτε κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά είτε αυτοπροσώπως, η BECU συνιστά να έχετε τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης ή ο ατομικός αριθμός φορολογικού μητρώου σας
 • Έγκυρη ταυτότητα που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, π.χ. Β. Το δίπλωμα οδήγησης
 • Απόδειξη διεύθυνσης, π.χ. Β. έναν λογαριασμό ρεύματος

Δεν είστε σίγουροι αν το BECU είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Τράπεζα WaFd: Η WaFd Bank θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια περιφερειακή τράπεζα αλλά πρέπει να δανειστούν περισσότερα από το πιστωτικό όριο BECU.
 • η τράπεζα της Αμερικής: Τα HELOC αυτής της εθνικής τράπεζας μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να εξερευνήσετε μια άλλη επιλογή που σας επιτρέπει να κάνετε μετατροπή σε δάνειο σταθερού επιτοκίου.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Jennifer Gorman είναι συγγραφέας ασφαλίσεων και προσωπικών οικονομικών. Ειδικεύεται στο να βοηθά τους αναγνώστες να κατανοήσουν πολύπλοκα οικονομικά θέματα. Συνέχισε να διαβάζεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *